Bliv frisk med proteinpulver

proteinpulver Jeg er virkelig ikke særlig stor fan af vinteren. Den er kold, klam og mørk. Hver gang det bliver vinter oplever jeg at jeg bliver træt og tvær og ikke kan finde motivation til noget som helst. Jeg er ellers super aktiv om sommeren og jeg ved at solen giver en helt speciel form for energi til de fleste mennesker. Jeg elsker at spille tennis og jeg har også muligheden for det om vinteren da der ikke særlig langt væk fra hvor jeg bor, er en tennishal. Her sidste vinter besluttede jeg mig for at jeg ville prøve noget nyt. Jeg ville gøre en indsats for ikke at tage på i løbet af vinteren, ved at opretholde min træning. Udfordringen var bare at finde energien. Den første uge tvang jeg mig selv op i hallen hver dag. Jeg snakkede med en af mine tennis venner, som introducerede mig for proteinpulver. Jeg købte selv noget hjem og begyndte den efterfølgende uge at bruge det. Det motiverede mig virkelig fordi jeg var super interesseret i at se om det virkede. Det fandt jeg ud af at det gjorde og det holdt mig oppe hele vinteren. Faktisk forbedrede jeg mig og fik større muskelmasse i løbet af den vinter. Det er utroligt at det kunne lade sig gøre på trods af den fede julemad.

 

Proteinpulver gjorde min træning mere interessant

Efterfølgende er jeg begyndt at interessere mig meget mere for det kostmæssige aspekt af min træning. Jeg finder det yderst interessant at undersøge hvilken mad der gør hvad for min krop og det samme med proteinpulver. Det er super fedt at kunne mærke at der er sket en forandring. De rette vitaminer og proteiner betyder virkelig meget for ens krop. Er du interesseret i proteinpulver er det bestemt værd at prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>