Er et e cigaret køb et godt køb?

Det er meget oppe i tiden, at man skal bruge sine penge rigtigt, og diskussioner, om hvordan man så gør dette præger i høj grad den offentlige diskurs. Derfor kan det også være en meget relevant diskussion at tage op, hvorvidt at et e cigaret køb normalvis kan betragtes som værende et godt køb eller ej, selvom forskellige omstændigheder jo kan gør at dette køb i nogle tilfælde vil afvige fra normalen. Jeg har været på gaden for at spørge folk, der har købt en e cigaret, hvad de nu bagefter synes om deres køb. Herude lød de klare svar, at folk har fået en stor hjælp i deres dagligdag ud af en e cigaret, og at den desuden har hjulpet både deres viljestyrke og deres samvittighed. ecigaretDer er jo faktisk rigtig mange rygere, der uden måske helt at ville være ved det, går og har en kronisk super dårlig samvittighed over, at de ryger. Denne forsvinder enten helt eller delvist for mange, idet de går over til e cigaret. Nogle tænker stadig på, at de over en årrække har skadet deres lunger, og at det ville have været sundere for dem, hvis de ikke havde ladet dette ske. Men alt i alt får folk det langt bedre med sig selv, idet de ikke længere er afhængige af almindelige cigaretter.

Konklusionen må lyde: køb e cigaret

Baseret på ovennævnte diskussion, så må konklusionen være, at et e cigaret køb normalvis er et godt køb, og at du derfor kan bruge denne vide, næste gang du overvejer at gøre en lignende handel. Statistikkerne taler for sig selv: køb e cigaret, det har andre gjort, og denne beslutning er andre blevet glade for, og lur mig om du derfor ikke også gør det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>