Fra Chicago til Los Angeles

Vi havde været inde og se football, dog selvom vi ikke interesserede os for amerikansk fodbold. Vi Så Chicago Bears mod The Dallas Cowboys og det var en spændende oplevelse og især fordi amerikanerne går utroligt meget op i det, så der var en hel vild stemning. Dette blev vores afsked med Chicago, men stadig vores startskud på vores rejse. Vi havde lejet en bil som vi skulle på roadtrip i. Turen skulle gå den klassiske vej fra Chicago til Los Angeles af Road 66, tværs igennem USA.

Vi startede ud fra vores hotel i Chicago og kørte hele vejen til Pontiac, hvor vi tog vores første overnatning på turen. Vi kom dagen efter til St. Louis, hvor vi kørte meget rundt og så forskellige ting. Her blev vi i to dage, indtil vi ville videre på farten.

Sådan stod det på, og vi så de ting vi havde lyst og kørte i det tempo vi følte for. Efter vi havde krydset otte stater og var noget til vejens ende i Los Angeles, kunne vi se tilbage på en fantastisk rejse. Vores kørselv ferie USA tog alt i alt tre uger fra start til at vi nåede skiltet, Los Angeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>