Jeg ser spændt frem til lanceringen af PS4 – virkelig spændt

PlayStation, eller PS, som det også ofte kaldes, når det skal gå lidt hurtigt, er, med rette, et af de mere succesfulde brands, eller en af de mere succesfulde virksomheder, der arbejder med spille konsoller. Inde for denne industri, der skal man altid tænke et skridt foran, hvis man skal følge med giganterne. Dette er ikke en industri, hvor man kan tage ideer fra folk, der allerede har lanceret noget, for før man får set sig om, har de noget nyt og større i støbeskeen. Det er dette spil, som PS er virkelig dygtige til, og det er også det, der gør, at de nok klare sig igennem endnu en gang, nu med lanceringen af PS4, som du kan læse mere om på http://www.ps4pris.dk. Det skal helt sikkert nok lykkes dem at overgå sig selv endnu en gang, det er jeg simpelthen slet ikke i tvivl om.

Hvad kan vi egentlig forvente af PS4?

Jeg gad godt vide, hvem de kloge hjerner, der står bag udviklingen af PS4 er, og hvad de har gjort, for at gøre sig fortjent til at blive udvalgte til dette ærefulde erhverv. Hvordan mon de tænker på, at der jo er virkelig meget denne maskine skal leve op til, hvordan mon de har det med det? Hvis jeg var til stede inde i deres hoveder, hvad der jo desværre ikke er muligt, så kunne jeg vide, præcis hvad jeg kan forvente fra denne lille sorte boks, og jeg ville vide, hvilke spil, der vil komme til at blive lanceret til den. Alt dette, og meget mere, ved jeg intet om på nuværende tidspunkt. Jeg ved bare, at jeg glæder mig til PS4 kommer på gaden, og så glæder jeg mig til at vælge mig nogle rigtig gode spil til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>