Min mand blev virkelig glad, da han fik en kompressor

Jeg ville et år rigtig gerne give min mand en god gave til sin fødselsdag, og jeg besluttede mig så for, at det skulle være en kompressor, han skulle have. Efter jeg fik ideen, så var jeg bare i rigtig godt humør, for jeg syntes virkelig, at det var en god ide. Men jeg vidste jo ikke, hvad han ville synes, så jeg var også rigtig spændt på, hvordan han ville reagere, når han åbnede gaven, og om han ville synes, at det var en god gave eller ej.kompressor Der stod for eksempel ikke kompressor på hans ønskeseddel. Det var noget, jeg selv regnede mig frem til kunne være en god ide. Men da jeg havde gået og tænkt alle disse tanker i et stykke tid, så kom endelig dagen, hvor man mand skulle have sin kompressor. Og han blev seriøst glad for den. Det var helt overvældende for mig at se.

Min følelse i maven, da min mand så sin kompressor

Al nervøsiteten sad i halsen, da min mand pakkede gaven op. Jeg havde virkelig ingen ide om, hvorvidt det kunne siges, at min mand syntes at en kompressor var en god ide, eller ej. Men jeg kunne se i hans øjne, at han var fuldstændig med på den lige fra start af, og det var så skønt for mig at se. Han blev så glad for den kompressor, som jeg ikke kan huske, at han nogensinde er blevet for en gave fra mig før. Med andre ord var det en kæmpe succes at være lidt kreativ i valg af gave til min mand. Han er i hvert fald glad for den gave, han fik den dag han åbnede sin kompressor. Og når han er en glad mand, så er jeg en glad kone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>