Næseklemme gør en stor forskel

Mit navn er tim og jeg er 27 år gammel. Hele mit liv har jeg snorket og det har som sådan ikke betydet så meget i mine yngre dage. Der sov jeg jo alene og derfor forstyrrede jeg jo ikke nogen. Som barn og teenager især sover man også meget tungere og man bliver derfor heller ikke selv forstyrret af snorken. Desværre var det bare ikke sådan med min snorken da jeg begyndte at være sammen med kvinder.Næseklemme Dem jeg havde med hjem fra byen ind i mellem synes altid at forsvinde hen under natten og jeg kunne ikke forstå hvorfor, man siger da ellers at kvinder synes det er en fornøjelse at få lov at blive natten over. For nogle uger siden mødte jeg en af de kvinder som var listet ud hen på natten og hun fortalte mig at hun simpelthen ikke kunne falde i søvn på grund af min snorken og at hun desuden synes at det var ret ucharmerende. Jeg anskaffede mig efterfølgende en næseklemme og det har gjort underværker. Den sidste kvinde som tog med mig hjem efter vi havde mødtes i byen blev og sov hele natten. Jeg viste hende selvfølgelig ikke min næseklemme, listede den bare lige så stille på inden jeg faldt i søvn. Det var rart at vågne op sammen med en kvinde for en af de første gange. Jeg har en god fornemmelse omkring hende her og jeg er sikker på at det ikke kun er på grund af min næseklemme.

 

Glad for næseklemme

Jeg er rigtig glad for at jeg opdagede at kunne bruge en næseklemme mod mit problem. Jeg er blevet involveret med en dejlig kvinde og hun smiler sødt af mig når jeg tager den på om aftenen og det er rart. Vi sover begge to dejligt sammen i en dejlig symbiose af en næseklemme og nyforelskelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>