Tandblegning hjemme i eget hus

Min mand har altid været lidt skræmt og bange for klinikker. Han kan ikke lide at gå til tandlægen og derfor er han endt op med at få nogle rigtig misfarvede tænder. Det er ikke specielt lækkert og jeg har ofte opfordret ham til at få gjort noget ved det. Eftersom at han nægter at tage på en klinik har jeg måtte ty til alternative løsninger. Jeg har fundet ud af at man kan lave tandblegning hjemme. Jeg har købt disse strips til formålet og nu skal jeg bare have udført det på min mand. Han synes det er okay når det er mig som gør det og når det er derhjemme og derfor skal jeg nok få lov.

 

Tandblegning hjemme gør underværker

Nu har jeg så givet min mand en tandblegning hjemme og med et rigtig godt resultat. Han har ikke længere så tydeligt misfarvet tænder og det er han rigtig glad for. Jeg synes også at det er meget pænere til ham med et hvidt tandsæt, men hvem ville ikke foretrække det. Det var yderst nemt at lave en tandblegning hjemme og det an bestemt anbefales andre at gøre sådan hvis de er utilfredse med deres tænder også. Det kræver ikke så meget at lave en tandblegning hjemme og det tager ikke særlig lang tid. Min mand er blevet rigtig glad for resultatet og det gør at det var det hele værd. Tøv ikke med at prøve en tandblegning hjemme, det gør underværker. Ens tænder bliver hvidere, misfarvning, gullige og mørke nuancer reduceres og man kan tydeligt se forskel. En tandblegning hjemme er en god idé og kan også gives som gave til andre. Jeg overvejer selv at prøve en tandblegning hjemme, det kan være at min mand vil ordne mine tænder denne gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>