Telefonpasning kaldes også for telemarketing

Telefonpasning, ja hvad er det jo egentlig lige, at det går ud på? Sagen giver meget sig selv, især når man tager navnet i betragtning. Det har jo noget at gøre med at passe en telefon, det kan vi slå fast med det samme. Okay, så langt, så godt. Telefonpasning har altså noget at gøre med at passe en telefon. Så selve den del af det er jo ikke længere noget mysterium. Telefonpasning Det eneste der, efter vi er kommet så langt, som vi er, er et mysterium er, hvordan en telefon skal passes, for at man kan kalde det telefonpasning. Kan det måske for eksempel hedde telefonpasning, hvis jeg er hjemme hos en af mine venner, og så hans eller hendes telefon ringer, mens vedkommende er på toilettet, og jeg så tager den for ham eller hende.

Ordet telefonpasning bruges ofte i professionelt øjemed

Jeg ville ikke normalt betegne situationen i ovenstående eksempel som telefonpasning. Nej, jeg ville sige, at telefonpasning som begreb nok nærmere burde bruges om lidt mere professionelle situationer. Det er i hvert fald sådan at jeg ville mene, at det mest almindeligvis bruges, så hvis du også bare vælger at bruge det på denne måde, så vil jeg sige, at du ikke går helt forkert i byen med det. det er jo oftest rarest, når man bliver forstået første gang, man siger et ord, og det optimerer du altså chancerne for at gøre, hvis du bruger et ord nogenlunde på samme måde, som andre mennesker bruger samme ord. Ikke at det ville være verdens undergang også at blive misforstået en gang i mellem, men du ved måske alligevel hvad jeg mener, når jeg siger at det kan være rarest at blive forstået i første forsøg. I det mindste en gang i mellem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>