Utraditionel påskefrokost med sjove bordkort

Sjove hjemmelavede påskedekorationer

Når vi er til påskefrokost hos mormor, mangler der ikke noget. Min mormor er meget grundig, og hun kan ofte få selv de simpleste ting til at se ud som om, de er meget eksklusive. Når hun laver påskedekorationer, spørger mange, hvor hun har købt dem henne. Hun smiler altid, og siger, at hun selv har lavet dem. Folk bliver meget overrasket, og vil altid vide hvordan. Mormor fortæller glædeligt om hendes færdigheder, og folk sender hende altid billeder, når det lykkes for dem at lave noget magen til. Min mormor er meget kunstnerisk, og bruger lang tid på at hygge om tingene.

 

BordkortUtraditionel mad

Når hun har lavet alle dekorationerne, begynder hun at fokusere på maden. Vi får aldrig det samme at spise hvert år, og det er derfor altid meget spænende. Mange gange får vi utraditionel mad, da min mormor mener, at det ellers bliver for kedeligt. Sidste år havde hun spansk tema, og vi fik en masse spanske lækkerier. I år holder mormor temaet hemmeligt, da hun er bange for, at vi så derfor allerede ved, hvad menuen byder på. Sidste år brugte hun også temaet i sin bordpynt. Hun lavede påskekyllinger med flamingokjoler og lavede harerne om til tyrefægtere. Endvidere brugte hun vifter som bordkort. Læs mere om bordkort her

 

Familiens snak om påskefrokosten

Jeg spørger altid mormor, om jeg må hjælpe hende med forberedelserne, men det må jeg først på dagen. Jeg må ikke vide noget om menuen, men jeg må gerne handle ind for hende. Når jeg handler ind, prøver jeg at gætte mig frem til, hvad vi skal have at spise, men det kan jeg aldrig. Hun er simpelthen for dygtig til at skjule det. Jeg glæder mig sådan til at se familiens udtryk, når de igen skal opleve mormors utraditionelle påskefrokost. Når jeg fortæller mine venner om det, synes de, det lyder fantastisk. Det synes jeg også. Årenes skiftende temaer har også givet en del at snakke om, og det er derfor aldrig kedeligt at sidde i selskab med familien. Nu må vi se, hvad hun finder på i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>